Наукова періодика України Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг


Варипаєв О. М. 
Розвиток та головні доктрини філософії їжі в античності / О. М. Варипаєв // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2016. - Вип. 1. - С. 223-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2016_1_24
  Повний текст PDF - 164.716 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Варипаєв О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Варипаєв О. М. Розвиток та головні доктрини філософії їжі в античності / О. М. Варипаєв // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2016. - Вип. 1. - С. 223-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2016_1_24.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського