Наукова періодика України Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг


Стадницький Ю. І. 
Особливості формування професійної компетентності управлінського персоналу готельно-ресторанного господарства / Ю. І. Стадницький, О. С. Дзяна, Т. О. Коропецька // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2013. - Вип. 2(1). - С. 222-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2013_2%281%29__33
  Повний текст PDF - 263.775 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Стадницький Ю.
  • Дзяна О.
  • Коропецька Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Стадницький Ю. І. Особливості формування професійної компетентності управлінського персоналу готельно-ресторанного господарства / Ю. І. Стадницький, О. С. Дзяна, Т. О. Коропецька // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2013. - Вип. 2(1). - С. 222-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2013_2(1)__33.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Стадницький Юрій Іванович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського