Наукова періодика України Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг


Ткачова С. С. 
Моделювання ресторанного продукту / С. С. Ткачова, Т. П. Іванова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2012. - Вип. 1(2). - С. 234-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2012_1%282%29__35
  Повний текст PDF - 347.556 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ткачова С.
  • Іванова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ткачова С. С. Моделювання ресторанного продукту / С. С. Ткачова, Т. П. Іванова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2012. - Вип. 1(2). - С. 234-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2012_1(2)__35.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ткачова Світлана Сергіївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського