Наукова періодика України Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг


Селютін В. М. 
Методичні підходи до проектування організаційних структур управління харчових підприємств / В. М. Селютін, А. М. Дзюба, О. О. Євсюкова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 1(2). - С. 205-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_1%282%29__31
  Повний текст PDF - 821.714 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Селютін В.
  • Дзюба А.
  • Євсюкова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Селютін В. М. Методичні підходи до проектування організаційних структур управління харчових підприємств / В. М. Селютін, А. М. Дзюба, О. О. Євсюкова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 1(2). - С. 205-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_1(2)__31.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Селютін Віктор Михайлович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського