Наукова періодика України Економічна та соціальна географія


Дмитрієва К. Є. 
Наукові основи територіальної організації ресторанного господарства / К. Є. Дмитрієва // Економічна та соціальна географія. - 2014. - Вип. 1. - С. 46-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esg_2014_1_7
  Повний текст PDF - 318.389 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дмитрієва К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дмитрієва К. Є. Наукові основи територіальної організації ресторанного господарства / К. Є. Дмитрієва // Економічна та соціальна географія. - 2014. - Вип. 1. - С. 46-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esg_2014_1_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського