Наукова періодика України Економіка і управління


Деревльов В. Л. 
Підвищення конкурентоспроможності підприємств на ринку молочної продукції / В. Л. Деревльов // Економіка і управління. - 2017. - № 3. - С. 66-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econupr_2017_3_12
  Повний текст PDF - 193.34 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Деревльов В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Деревльов В. Л. Підвищення конкурентоспроможності підприємств на ринку молочної продукції / В. Л. Деревльов // Економіка і управління. - 2017. - № 3. - С. 66-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econupr_2017_3_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського