Наукова періодика України | Економіка і управління | ||
Деревльов В. Л. Підвищення конкурентоспроможності підприємств на ринку молочної продукції / В. Л. Деревльов // Економіка і управління. - 2017. - № 3. - С. 66-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econupr_2017_3_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Деревльов В. Л. Підвищення конкурентоспроможності підприємств на ринку молочної продукції / В. Л. Деревльов // Економіка і управління. - 2017. - № 3. - С. 66-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econupr_2017_3_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |