Наукова періодика України Економіка: реалії часу


Валуєв Б. І. 
Методичні основи експертної оцінки конкурентоспроможності цукру і цукрових підприємств / Б. І. Валуєв, В. С. Юффа // Економіка: реалії часу. - 2013. - № 2. - С. 217-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econrch_2013_2_31
  Повний текст PDF - 251.539 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Валуєв Б.
  • Юффа В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Валуєв Б. І. Методичні основи експертної оцінки конкурентоспроможності цукру і цукрових підприємств / Б. І. Валуєв, В. С. Юффа // Економіка: реалії часу. - 2013. - № 2. - С. 217-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econrch_2013_2_31.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського