Наукова періодика України | Економічні науки | ||
Куцай Н. С. Основні тенденції розвитку інноваційної діяльності у харчовій промисловості / Н. С. Куцай, О. В. Поміркована // Економічні науки. Сер. : Економіка та менеджмент. - 2013. - Вип. 10. - С. 122-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecnem_2013_10_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Куцай Н. С. Основні тенденції розвитку інноваційної діяльності у харчовій промисловості / Н. С. Куцай, О. В. Поміркована // Економічні науки. Сер. : Економіка та менеджмент. - 2013. - Вип. 10. - С. 122-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecnem_2013_10_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |