Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Дишкантюк О. В. 
Система послуг "Аll inclusive” в аспекті економіки вражень та перспективи її впровадження в Україні / О. В. Дишкантюк // Економіка харчової промисловості. - 2019. - Т. 11, Вип. 3. - С. 80-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2019_11_3_11
  Повний текст PDF - 877.592 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дишкантюк О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дишкантюк О. В. Система послуг "Аll inclusive” в аспекті економіки вражень та перспективи її впровадження в Україні / О. В. Дишкантюк // Економіка харчової промисловості. - 2019. - Т. 11, Вип. 3. - С. 80-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2019_11_3_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дишкантюк Оксана Володимирівна (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського