Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Дишкантюк О. В. Система послуг "Аll inclusive” в аспекті економіки вражень та перспективи її впровадження в Україні / О. В. Дишкантюк // Економіка харчової промисловості. - 2019. - Т. 11, Вип. 3. - С. 80-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2019_11_3_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дишкантюк О. В. Система послуг "Аll inclusive” в аспекті економіки вражень та перспективи її впровадження в Україні / О. В. Дишкантюк // Економіка харчової промисловості. - 2019. - Т. 11, Вип. 3. - С. 80-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2019_11_3_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |