Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Markova T. 
Equity capital: approaches to definition, classification and its structure / T. Markova, O. Volodina, O. Mytrofanov, A. Chehlatonieva // Економіка харчової промисловості. - 2019. - Т. 11, Вип. 2. - С. 31-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2019_11_2_5
  Повний текст PDF - 264.145 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Markova T.
  • Volodina O.
  • Mytrofanov O.
  • Chehlatonieva A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Markova T. Equity capital: approaches to definition, classification and its structure / T. Markova, O. Volodina, O. Mytrofanov, A. Chehlatonieva // Економіка харчової промисловості. - 2019. - Т. 11, Вип. 2. - С. 31-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2019_11_2_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Маркова Тетяна Дмитрівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського