Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Didukh S. Application of the "Blue Ocean" strategy in Ukrainian winemaking industry / S. Didukh, V. Aoun // Економіка харчової промисловості. - 2019. - Т. 11, Вип. 1. - С. 49-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2019_11_1_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Didukh S. Application of the "Blue Ocean" strategy in Ukrainian winemaking industry / S. Didukh, V. Aoun // Економіка харчової промисловості. - 2019. - Т. 11, Вип. 1. - С. 49-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2019_11_1_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |