Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Ощепков О. П. 
Організація і методика проведення аналізу стану та руху основних засобів на м'ясопереробних підприємствах / О. П. Ощепков, М. М. Чебан, С. О. Магденко // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 4. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_4_8
  Повний текст PDF - 226.262 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ощепков О.
  • Чебан М.
  • Магденко С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ощепков О. П. Організація і методика проведення аналізу стану та руху основних засобів на м'ясопереробних підприємствах / О. П. Ощепков, М. М. Чебан, С. О. Магденко // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 4. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_4_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ощепков Олександр Петрович (економічні науки)
  • Магденко Світлана Олександрівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського