Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Дьяченко Ю. В. 
Правове забезпечення конкурентоспроможності продукції м’ясопереробних підприємств України на європейському ринку / Ю. В. Дьяченко // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, Вип. 4. - С. 43–48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_4_7
  Повний текст PDF - 166.761 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дьяченко Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дьяченко Ю. В. Правове забезпечення конкурентоспроможності продукції м’ясопереробних підприємств України на європейському ринку / Ю. В. Дьяченко // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, Вип. 4. - С. 43–48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_4_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дьяченко Юлія Володимирівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського