Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Stasiukova K. 
Competitiveness of Ukrainian food enterprises. Features of assessment / K. Stasiukova // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, Вип. 3. - С. 61–67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_3_9
  Повний текст PDF - 149.051 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Stasiukova K.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Stasiukova K. Competitiveness of Ukrainian food enterprises. Features of assessment / K. Stasiukova // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, Вип. 3. - С. 61–67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_3_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Стасюкова Катерина Вікторівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського