Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Ліпова О. Л. 
Вплив конкурентоспроможності персоналу на привабливість харчового бізнесу / О. Л. Ліпова, О. В. Євтушок // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, Вип. 3. - С. 52–60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_3_8
  Повний текст PDF - 197.676 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ліпова О.
  • Євтушок О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ліпова О. Л. Вплив конкурентоспроможності персоналу на привабливість харчового бізнесу / О. Л. Ліпова, О. В. Євтушок // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, Вип. 3. - С. 52–60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_3_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ліпова Ольга Леонідівна (економічні науки)
  • Євтушок Ольга Василівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського