Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Ангелов Г. В. Психологические особенности функционирования управленческих команд на предприятиях пищевой отрасли / Г. В. Ангелов, А. В. Черкасский // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, Вип. 1. - С. 76–80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_1_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ангелов Г. В. Психологические особенности функционирования управленческих команд на предприятиях пищевой отрасли / Г. В. Ангелов, А. В. Черкасский // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, Вип. 1. - С. 76–80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_1_13. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |