Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Кушнір В. О. 
Організаційно-методичні засади обліку витрат і випуску продукції у забійних цехах м’ясокомбінатів / В. О. Кушнір // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, Вип. 1. - С. 56–64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_1_10
  Повний текст PDF - 209.21 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кушнір В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кушнір В. О. Організаційно-методичні засади обліку витрат і випуску продукції у забійних цехах м’ясокомбінатів / В. О. Кушнір // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, Вип. 1. - С. 56–64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_1_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кушнір Вікторія Олександрівна (державне управління)
  • Кушнір Володимир Олександрович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського