Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Баранюк Х. О. 
Конкурентоспроможність: сутність та об’єкти дослідження / Х. О. Баранюк // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 4. - С. 33–39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_4_6
  Повний текст PDF - 171.22 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Баранюк Х.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Баранюк Х. О. Конкурентоспроможність: сутність та об’єкти дослідження / Х. О. Баранюк // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 4. - С. 33–39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_4_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Баранюк Христина Олександрівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського