Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Баранюк Х. О. Конкурентоспроможність: сутність та об’єкти дослідження / Х. О. Баранюк // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 4. - С. 33–39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_4_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баранюк Х. О. Конкурентоспроможність: сутність та об’єкти дослідження / Х. О. Баранюк // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 4. - С. 33–39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_4_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |