Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Маркова Т. Д. Особливості використання інформаційних систем і технологій в системі обліку та контролю / Т. Д. Маркова, Г. Б. Пчелянська // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 3. - С. 40–45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_3_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Маркова Т. Д. Особливості використання інформаційних систем і технологій в системі обліку та контролю / Т. Д. Маркова, Г. Б. Пчелянська // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 3. - С. 40–45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_3_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |