Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Самофатова В. А. Основні тенденції виробництва і споживання риби та рибної продукції в Україні / В. А. Самофатова, Ю. П. Паньків // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 2. - С. 29–33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_2_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Самофатова В. А. Основні тенденції виробництва і споживання риби та рибної продукції в Україні / В. А. Самофатова, Ю. П. Паньків // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 2. - С. 29–33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_2_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |