Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Самофатова В. А. 
Основні тенденції виробництва і споживання риби та рибної продукції в Україні / В. А. Самофатова, Ю. П. Паньків // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 2. - С. 29–33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_2_5
  Повний текст PDF - 253.539 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Самофатова В.
  • Паньків Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Самофатова В. А. Основні тенденції виробництва і споживання риби та рибної продукції в Україні / В. А. Самофатова, Ю. П. Паньків // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 2. - С. 29–33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_2_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Самофатова Вікторія Анатоліївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського