Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Ткаченко О. Б. Інноваційні складові стратегічного розвитку виноробних підприємств України / О. Б. Ткаченко, І. М. Агеєва, В. М. Беркгаут // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 1. - С. 55–61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_1_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ткаченко О. Б. Інноваційні складові стратегічного розвитку виноробних підприємств України / О. Б. Ткаченко, І. М. Агеєва, В. М. Беркгаут // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 1. - С. 55–61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_1_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |