Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Ткаченко О. Б. 
Інноваційні складові стратегічного розвитку виноробних підприємств України / О. Б. Ткаченко, І. М. Агеєва, В. М. Беркгаут // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 1. - С. 55–61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_1_10
  Повний текст PDF - 420.425 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ткаченко О.
  • Агеєва І.
  • Беркгаут В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ткаченко О. Б. Інноваційні складові стратегічного розвитку виноробних підприємств України / О. Б. Ткаченко, І. М. Агеєва, В. М. Беркгаут // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 1. - С. 55–61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_1_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Агеєва Ірина Миколаївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського