Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Самофатова В. А. Амортизаційна політика: теоретичні засади та її роль в підвищенні ефективності діяльності підприємств / В. А. Самофатова, І. С. Кулакова // Економіка харчової промисловості. - 2015. - Т. 7, Вип. 3. - С. 55-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2015_7_3_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Самофатова В. А. Амортизаційна політика: теоретичні засади та її роль в підвищенні ефективності діяльності підприємств / В. А. Самофатова, І. С. Кулакова // Економіка харчової промисловості. - 2015. - Т. 7, Вип. 3. - С. 55-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2015_7_3_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |