Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Ангелов Г. В. 
Психологические особенности подбора управленческого персонала в современной пищевой отрасли / Г. В. Ангелов, А. В. Черкасский // Економіка харчової промисловості. - 2015. - Т. 7, Вип. 3. - С. 61-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2015_7_3_10
  Повний текст PDF - 187.714 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ангелов Г.
  • Черкасский А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ангелов Г. В. Психологические особенности подбора управленческого персонала в современной пищевой отрасли / Г. В. Ангелов, А. В. Черкасский // Економіка харчової промисловості. - 2015. - Т. 7, Вип. 3. - С. 61-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2015_7_3_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського