Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Ангелов Г. В. Психологические особенности подбора управленческого персонала в современной пищевой отрасли / Г. В. Ангелов, А. В. Черкасский // Економіка харчової промисловості. - 2015. - Т. 7, Вип. 3. - С. 61-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2015_7_3_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ангелов Г. В. Психологические особенности подбора управленческого персонала в современной пищевой отрасли / Г. В. Ангелов, А. В. Черкасский // Економіка харчової промисловості. - 2015. - Т. 7, Вип. 3. - С. 61-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2015_7_3_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |