Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Маркова Т. Д. 
Особливості обліку виробництва і реалізації готової продукції на підприємствах харчової промисловості / Т. Д. Маркова, А. Я. Ілуца // Економіка харчової промисловості. - 2014. - № 2. - С. 74-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2014_2_19
  Повний текст PDF - 146.496 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Маркова Т.
  • Ілуца А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Маркова Т. Д. Особливості обліку виробництва і реалізації готової продукції на підприємствах харчової промисловості / Т. Д. Маркова, А. Я. Ілуца // Економіка харчової промисловості. - 2014. - № 2. - С. 74-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2014_2_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Маркова Тетяна Дмитрівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського