Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Ступницька Т. М. Аналіз факторів, що впливають на зміну рентабельності основного капіталу, за методом корпорації "Дюпон" / Т. М. Ступницька, О. С. Гула // Економіка харчової промисловості. - 2013. - № 3. - С. 21-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2013_3_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ступницька Т. М. Аналіз факторів, що впливають на зміну рентабельності основного капіталу, за методом корпорації "Дюпон" / Т. М. Ступницька, О. С. Гула // Економіка харчової промисловості. - 2013. - № 3. - С. 21-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2013_3_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |