Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Бєляєва О. Л. 
Організаційний розвиток як метод керованих змін у готельному бізнесі / О. Л. Бєляєва, В. О. Калугіна // Економіка харчової промисловості. - 2013. - № 2. - С. 21-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2013_2_6
  Повний текст PDF - 295.976 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бєляєва О.
  • Калугіна В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бєляєва О. Л. Організаційний розвиток як метод керованих змін у готельному бізнесі / О. Л. Бєляєва, В. О. Калугіна // Економіка харчової промисловості. - 2013. - № 2. - С. 21-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2013_2_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського