Потьомкін Л. М. 
Наукові і практичні підходи до підвищення ефективності функціонування харчових підприємств / Л. М. Потьомкін // Економіка харчової промисловості. - 2013. - № 2. - С. 18-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2013_2_5
  Повний текст PDF - 297.624 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Потьомкін Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Потьомкін Л. М. Наукові і практичні підходи до підвищення ефективності функціонування харчових підприємств / Л. М. Потьомкін // Економіка харчової промисловості. - 2013. - № 2. - С. 18-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2013_2_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського