Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Пожарчук Ю. В. 
Сировинна база як фактор забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємств України / Ю. В. Пожарчук // Економіка харчової промисловості. - 2013. - № 1. - С. 32-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2013_1_9
  Повний текст PDF - 309.004 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пожарчук Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пожарчук Ю. В. Сировинна база як фактор забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємств України / Ю. В. Пожарчук // Економіка харчової промисловості. - 2013. - № 1. - С. 32-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2013_1_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського