Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Чернякова Р. А. Формування оптимальної структури капіталу підприємства / Р. А. Чернякова // Економіка харчової промисловості. - 2013. - № 1. - С. 43-45 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2013_1_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чернякова Р. А. Формування оптимальної структури капіталу підприємства / Р. А. Чернякова // Економіка харчової промисловості. - 2013. - № 1. - С. 43-45 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2013_1_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |