Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Панченко М. О. 
Методика оцінки рівня задоволеності споживачів у харчовій продукції / М. О. Панченко // Економіка харчової промисловості. - 2012. - № 4. - С. 57-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2012_4_15
  Повний текст PDF - 208.974 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Панченко М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Панченко М. О. Методика оцінки рівня задоволеності споживачів у харчовій продукції / М. О. Панченко // Економіка харчової промисловості. - 2012. - № 4. - С. 57-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2012_4_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Панченко Марія Олександрівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського