Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Харчишина О. В. Використання методу багатомірного факторного аналізу в процесі діагностики організаційної культури підприємств харчової промис¬ловості / О. В. Харчишина // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 3. - С. 48-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_3_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Харчишина О. В. Використання методу багатомірного факторного аналізу в процесі діагностики організаційної культури підприємств харчової промис¬ловості / О. В. Харчишина // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 3. - С. 48-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_3_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |