Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Харчишина О. В. 
Використання методу багатомірного факторного аналізу в процесі діагностики організаційної культури підприємств харчової промис¬ловості / О. В. Харчишина // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 3. - С. 48-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_3_14
  Повний текст PDF - 76.936 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Харчишина О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Харчишина О. В. Використання методу багатомірного факторного аналізу в процесі діагностики організаційної культури підприємств харчової промис¬ловості / О. В. Харчишина // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 3. - С. 48-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_3_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Харчишина Олена Володимирівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського