Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Безусов А. Т. Інноваційний потенціал підприємства - критерій конкурентоздатності продукції, яка випускається / А. Т. Безусов, Т. М. Волошина, О. В. Нікітіна // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 2. - С. 39-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_2_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Безусов А. Т. Інноваційний потенціал підприємства - критерій конкурентоздатності продукції, яка випускається / А. Т. Безусов, Т. М. Волошина, О. В. Нікітіна // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 2. - С. 39-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_2_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |