Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Безусов А. Т. 
Інноваційний потенціал підприємства - критерій конкурентоздатності продукції, яка випускається / А. Т. Безусов, Т. М. Волошина, О. В. Нікітіна // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 2. - С. 39-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_2_9
  Повний текст PDF - 251.61 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Безусов А.
  • Волошина Т.
  • Нікітіна О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Безусов А. Т. Інноваційний потенціал підприємства - критерій конкурентоздатності продукції, яка випускається / А. Т. Безусов, Т. М. Волошина, О. В. Нікітіна // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 2. - С. 39-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_2_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського