Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Волкова С. Ф. 
Підвищення конкурентоспроможності україн¬ського ринку морозива / С. Ф. Волкова, О. В. Ротай // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 2. - С. 72-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_2_17
  Повний текст PDF - 204.52 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Волкова С.
  • Ротай О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Волкова С. Ф. Підвищення конкурентоспроможності україн¬ського ринку морозива / С. Ф. Волкова, О. В. Ротай // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 2. - С. 72-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_2_17.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського