Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Волкова С. Ф. Підвищення конкурентоспроможності україн¬ського ринку морозива / С. Ф. Волкова, О. В. Ротай // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 2. - С. 72-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_2_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Волкова С. Ф. Підвищення конкурентоспроможності україн¬ського ринку морозива / С. Ф. Волкова, О. В. Ротай // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 2. - С. 72-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_2_17. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |