Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Седікова І. О. Формування конкурентних переваг під¬приємств м’ясної промисловості / І. О. Седікова, А. В. Мочалова // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 2. - С. 61-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_2_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Седікова І. О. Формування конкурентних переваг під¬приємств м’ясної промисловості / І. О. Седікова, А. В. Мочалова // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 2. - С. 61-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_2_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |