Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Скляр Л. Б. 
Екологічний аналіз діяльності підприємств консервної промисловості Одеської області / Л. Б. Скляр // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 1. - С. 74-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_1_17
  Повний текст PDF - 208.342 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Скляр Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Скляр Л. Б. Екологічний аналіз діяльності підприємств консервної промисловості Одеської області / Л. Б. Скляр // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 1. - С. 74-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_1_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Скляр Лариса Борисівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського