Наукова періодика України | Економіка та держава | ||
Бутко М. П. Диверсифікація і інновації як апріорні чинники адаптації харчової промисловості до вимог СОТ / М. П. Бутко, О. О. Зеленська, А. Г. Ясько // Економіка та держава. - 2008. - № 9. - С. 22-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecde_2008_9_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бутко М. П. Диверсифікація і інновації як апріорні чинники адаптації харчової промисловості до вимог СОТ / М. П. Бутко, О. О. Зеленська, А. Г. Ясько // Економіка та держава. - 2008. - № 9. - С. 22-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecde_2008_9_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |