Наукова періодика України Економіка та держава


Бутко М. П. 
Диверсифікація і інновації як апріорні чинники адаптації харчової промисловості до вимог СОТ / М. П. Бутко, О. О. Зеленська, А. Г. Ясько // Економіка та держава. - 2008. - № 9. - С. 22-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecde_2008_9_8
  Повний текст PDF - 133.408 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бутко М.
  • Зеленська О.
  • Ясько А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бутко М. П. Диверсифікація і інновації як апріорні чинники адаптації харчової промисловості до вимог СОТ / М. П. Бутко, О. О. Зеленська, А. Г. Ясько // Економіка та держава. - 2008. - № 9. - С. 22-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecde_2008_9_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бутко Микола Петрович (1947–) (економічні науки)
  • Зеленська Олена Олександрівна (економічні науки)
  • Ясько Анатолій Григорович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського