Наукова періодика України | Economic annals-XXI | ||
Bessonova Ye. The technique of evaluating the efficiency of controlling adjusted for confectionary works / Ye. Bessonova, T. Domkhokova // Економічний часопис-ХХІ. - 2016. - № 157. - С. 112-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecchado_2016_157_36 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Bessonova Ye. The technique of evaluating the efficiency of controlling adjusted for confectionary works / Ye. Bessonova, T. Domkhokova // Економічний часопис-ХХІ. - 2016. - № 157. - С. 112-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecchado_2016_157_36. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |