Наукова періодика України | Environment & health | ||
Адамчук Т. В. Санітарні заходи щодо харчових добавок, ароматизаторів та ензимів. Ризики для здоров’я у контексті змін, внесених до законодавства України / Т. В. Адамчук, Н. Є. Чумак // Довкілля та здоров'я. - 2016. - № 3. - С. 68-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/dtz_2016_3_15 Проведено порівняльний аналіз європейського законодавства з українським по харчовим добавкам, ароматизаторам, ензимам. Сформульовано основні ризики для здоров'я населення в контексті змін в законодавстві України, пов'язані з регламентацією харчових добавок, ароматизаторів, ензимів.Проведен сравнительный анализ европейского законодательства с украинским по пищевым добавкам, ароматизаторам, энзимам. Сформулированы основные риски для здоровья населения в контексте изменений в законодательстве Украины, связанные с регламентацией пищевых добавок, ароматизаторов, энзимов. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Адамчук Т. В. Санітарні заходи щодо харчових добавок, ароматизаторів та ензимів. Ризики для здоров’я у контексті змін, внесених до законодавства України / Т. В. Адамчук, Н. Є. Чумак // Довкілля та здоров'я. - 2016. - № 3. - С. 68-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/dtz_2016_3_15. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |