Наукова періодика України Довкілля та здоров'я


Адамчук Т.В. 
Санітарні заходи щодо харчових добавок, ароматизаторів та ензимів. Ризики для здоров’я у контексті змін, внесених до законодавства України / Т.В. Адамчук, Н.Є. Чумак // Довкілля та здоров'я. - 2016. - № 3. - С. 68-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/dtz_2016_3_15
Проведено порівняльний аналіз європейського законодавства з українським по харчовим добавкам, ароматизаторам, ензимам. Сформульовано основні ризики для здоров'я населення в контексті змін в законодавстві України, пов'язані з регламентацією харчових добавок, ароматизаторів, ензимів.Проведен сравнительный анализ европейского законодательства с украинским по пищевым добавкам, ароматизаторам, энзимам. Сформулированы основные риски для здоровья населения в контексте изменений в законодательстве Украины, связанные с регламентацией пищевых добавок, ароматизаторов, энзимов.
  Повний текст PDF - 251.972 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Адамчук Т.
  • Чумак Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Адамчук Т.В. Санітарні заходи щодо харчових добавок, ароматизаторів та ензимів. Ризики для здоров’я у контексті змін, внесених до законодавства України / Т.В. Адамчук, Н.Є. Чумак // Довкілля та здоров'я. - 2016. - № 3. - С. 68-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/dtz_2016_3_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського