Наукова періодика України | Environment & health | ||
Адамчук Т. В. Регламенти використання підсолоджувачів в Україні та деякі питання їхньої безпечності / Т. В. Адамчук // Довкілля та здоров'я. - 2014. - № 2. - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/dtz_2014_2_10 Висвітлено питання безпечності підсолоджувачів і актуальності їх використання. Проведено аналіз нормативної бази регламентів використання підсолоджувачів в Україні. Наголошено на доцільності проведення в Україні широкого моніторингу виробництва харчових продуктів з використанням підсолоджувачів і самих підсолоджувачів, а також аналізу ризиків їх використання. Проведення цих досліджень дозволить з наукової точки зору збалансувати необхідність використання синтетичних підсолоджувачів в виробництві харчових продуктів та оптимізувати ринок цих продуктів в Україні.Освещены вопросы безопасности подсластителей и актуальности их использования. Проведен анализ нормативной базы регламентов использования подсластителей в Украине. Подчеркнута целесообразность проведения в Украине широкого мониторинга производства пищевых продуктов с использованием подсластителей и самих подсластителей, а также анализа рисков их использования. Проведение этих исследований позволит с научной точки зрения сбалансировать необходимость использования синтетических подсластителей в производстве пищевых продуктов и оптимизировать рынок этих продуктов в Украине. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Адамчук Т. В. Регламенти використання підсолоджувачів в Україні та деякі питання їхньої безпечності / Т. В. Адамчук // Довкілля та здоров'я. - 2014. - № 2. - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/dtz_2014_2_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |