Наукова періодика України | Держава та регіони | ||
Назаренко О. В. Якість текстового контенту кулінарного сайту (на прикладі ресурсу http://cookery.com.ua) / О. В. Назаренко // Держава та регіони. Серія : Соціальні комунікації. - 2018. - № 3. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drsk_2018_3_14 Різноманітні сайти розважально-просвітницького спрямування, що надають інформацію побутового плану, надзвичайно популярні у веб-просторі. Досліджено якість текстового контенту ресурсу http://cookery.com.ua. Найбільш поширеними помилками є неузгодження в роді та відмінку, неправильне вживання прийменникових конструкцій, неналежне утворення числівника, сплутування часових форм дієслова, вживання одного способу замість іншого. На сайті наявні також пунктуаційні помилки. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Назаренко О. В. Якість текстового контенту кулінарного сайту (на прикладі ресурсу http://cookery.com.ua) / О. В. Назаренко // Держава та регіони. Серія : Соціальні комунікації. - 2018. - № 3. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drsk_2018_3_14. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |