Наукова періодика України Держава та регіони


Назаренко О. В. 
Якість текстового контенту кулінарного сайту (на прикладі ресурсу http://cookery.com.ua) / О. В. Назаренко // Держава та регіони. Серія : Соціальні комунікації. - 2018. - № 3. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drsk_2018_3_14
Різноманітні сайти розважально-просвітницького спрямування, що надають інформацію побутового плану, надзвичайно популярні у веб-просторі. Досліджено якість текстового контенту ресурсу http://cookery.com.ua. Найбільш поширеними помилками є неузгодження в роді та відмінку, неправильне вживання прийменникових конструкцій, неналежне утворення числівника, сплутування часових форм дієслова, вживання одного способу замість іншого. На сайті наявні також пунктуаційні помилки.
  Повний текст PDF - 351.597 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Назаренко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Назаренко О. В. Якість текстового контенту кулінарного сайту (на прикладі ресурсу http://cookery.com.ua) / О. В. Назаренко // Держава та регіони. Серія : Соціальні комунікації. - 2018. - № 3. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drsk_2018_3_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського