Наукова періодика України Древности


Sorochan K. S. 
Byzantine Spices as a Daily Byzantine Cuisine Part / K. S. Sorochan // Древности. - 2017. - Вып. 15. - С. 34–43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drev_2017_15_6
  Повний текст PDF - 507.717 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Sorochan K.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Sorochan K. S. Byzantine Spices as a Daily Byzantine Cuisine Part / K. S. Sorochan // Древности. - 2017. - Вып. 15. - С. 34–43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drev_2017_15_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського