![]() | Наукова періодика України | ![]() | Держава та регіони |
Беренда Н. І. Конкурентоспроможність підприємства і стратегія її підвищення / Н. І. Беренда, С. М. Ніколаєнко, Н. В. Тацієнко // Держава та регіони. Серія : Економіка та підприємництво. - 2018. - № 1. - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drep_2018_1_8 Розглянуто суть дефініції "конкурентоспроможність підприємства" та досліджено методи оцінки конкурентоспроможності. Проведено оцінку рівня конкурентоспроможності ТОВ "Маревен Фуд Україна" та запропоновано шляхи й стратегії її вдосконалення. Встановлено, що для поліпшення рівня конкурентоспроможності даного підприємства передусім необхідно розширити асортимент продукції та реформувати систему збуту. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Беренда Н. І. Конкурентоспроможність підприємства і стратегія її підвищення / Н. І. Беренда, С. М. Ніколаєнко, Н. В. Тацієнко // Держава та регіони. Серія : Економіка та підприємництво. - 2018. - № 1. - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drep_2018_1_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![]() |
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |