Наукова періодика України Держава та регіони


Лівошко Т. В. 
Планування витрат на організацію новорічних свят у ресторані / Т. В. Лівошко // Держава та регіони. Серія : Економіка та підприємництво. - 2017. - № 6. - С. 74-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drep_2017_6_15
Акцентовано, що організація новорічних свят має свої особливості. Більшість замовників послуг використовують для цього ресторани, кафе. Адміністратори таких закладів можуть влаштувати для гостей новорічну вечірку у святково прикрашеній залі або ж організувати виїзд на територію замовника (кейтеринг). З кожним роком проведення такого заходу стає більш затратним. Висвітлено особливості планування та організації проведення новорічного свята.
  Повний текст PDF - 310.845 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лівошко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лівошко Т. В. Планування витрат на організацію новорічних свят у ресторані / Т. В. Лівошко // Держава та регіони. Серія : Економіка та підприємництво. - 2017. - № 6. - С. 74-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drep_2017_6_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лівошко Тетяна Володимирівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського