Наукова періодика України Держава та регіони


Рябцева О. Є. 
Управління витратами підприємства готельно-ресторанного бізнесу з урахуванням кадрового аспекту / О. Є. Рябцева // Держава та регіони. Серія : Економіка та підприємництво. - 2017. - № 6. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drep_2017_6_12
Науково обгрунтовано методичні підходи до визначення рівня мотивації персоналу, що має суттєве значення для розвитку науки управління кадрами підприємств сфери послуг, практики підвищення ефективності використання людських ресурсів. Доведено, що у разі визначення напрямів оптимізації витрат на мотивацію персоналу потрібно використовувати розроблену у процесі досліджень економіко-математичну модель, яка, на відміну від існуючих підходів, ураховує структуру потреб, показник мотивації та рівень витрат на мотивацію персоналу, а також надає змогу підприємству на сучасному етапі розвитку розробити найбільш адекватну мотиваційну політику.
  Повний текст PDF - 373.556 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рябцева О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рябцева О. Є. Управління витратами підприємства готельно-ресторанного бізнесу з урахуванням кадрового аспекту / О. Є. Рябцева // Держава та регіони. Серія : Економіка та підприємництво. - 2017. - № 6. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drep_2017_6_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рябцева Ольга Євгенівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського