Наукова періодика України | Держава та регіони | ||
Потьомкін Д. М. Формування напрямів інноваційного розвитку підприємств гостинно-ресторанного господарства / Д. М. Потьомкін // Держава та регіони. Серія : Економіка та підприємництво. - 2017. - № 4-5. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drep_2017_4-5_7 Обгрунтовано напрями інноваційного розвитку підприємств гостинно-ресторанного господарства. Визначено, що напрями інноваційного розвитку підприємств необхідно формувати, базуючись на складових оцінки конкурентоспроможності продукції (послуг). Запропоновано використовувати поняття конкурентоспроможності продукції підприємства, що базується на аспектах виробництва, реалізації та споживання, а також елементи стратегії підприємства й сучасні тенденції в гостинно-ресторанному бізнесі. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Потьомкін Д. М. Формування напрямів інноваційного розвитку підприємств гостинно-ресторанного господарства / Д. М. Потьомкін // Держава та регіони. Серія : Економіка та підприємництво. - 2017. - № 4-5. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drep_2017_4-5_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |