Наукова періодика України | Держава та регіони | ||
Лівошко Т. В. Економіко-організаційні аспекти розвитку ресторанного бізнесу в Україні / Т. В. Лівошко // Держава та регіони. Серія : Економіка та підприємництво. - 2017. - № 4-5. - С. 21-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drep_2017_4-5_6 Розкрито сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства. Зазначено, що особливість сучасної ситуації полягає в тому, що розвиток ресторанної справи відбувається в комплексі з розвитком ринку різноманітних послуг сфери споживання. Наголошено, що обсяг інвестицій у цей сектор економіки збільшується з кожним роком. Розглянуто проблеми, пов'язані з використанням цих інвестицій. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лівошко Т. В. Економіко-організаційні аспекти розвитку ресторанного бізнесу в Україні / Т. В. Лівошко // Держава та регіони. Серія : Економіка та підприємництво. - 2017. - № 4-5. - С. 21-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drep_2017_4-5_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |