Наукова періодика України Держава та регіони


Лівошко Т. В. 
Економіко-організаційні аспекти розвитку ресторанного бізнесу в Україні / Т. В. Лівошко // Держава та регіони. Серія : Економіка та підприємництво. - 2017. - № 4-5. - С. 21-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drep_2017_4-5_6
Розкрито сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства. Зазначено, що особливість сучасної ситуації полягає в тому, що розвиток ресторанної справи відбувається в комплексі з розвитком ринку різноманітних послуг сфери споживання. Наголошено, що обсяг інвестицій у цей сектор економіки збільшується з кожним роком. Розглянуто проблеми, пов'язані з використанням цих інвестицій.
  Повний текст PDF - 210.293 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лівошко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лівошко Т. В. Економіко-організаційні аспекти розвитку ресторанного бізнесу в Україні / Т. В. Лівошко // Держава та регіони. Серія : Економіка та підприємництво. - 2017. - № 4-5. - С. 21-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drep_2017_4-5_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лівошко Тетяна Володимирівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського