Наукова періодика України Держава та регіони


Потьомкін Д. М. 
Роль інновацій у розвитку готельно-ресторанної справи / Д. М. Потьомкін // Держава та регіони. Серія : Економіка та підприємництво. - 2017. - № 3. - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drep_2017_3_7
Зазначено, що водночас зі збільшенням загальної кількості туристів помітно розвинулася інфраструктура туризму й основний її компонент - готельно-ресторанний сектор, що прагне отримати свою частку бізнесу. Наголошено, що за сучасних умов готелі та ресторани змушені боротися за "місце під сонцем", а за можливості - прагнути до розширення свого бізнесу. Визначено, що сучасний розвиток готельно-ресторанного бізнесу (ГРБ) базується на побудові такої системи обслуговування, яка задовольнить потреби клієнтів. Обгрунтувано роль інновацій у розвитку ГРБ. Доведено, що для розвитку ГРБ інновації відіграють важливу роль, оскільки саме пропозиція інноваційних продуктів і послуг є запорукою вдалого бізнесу в цій сфері.
  Повний текст PDF - 203.192 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Потьомкін Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Потьомкін Д. М. Роль інновацій у розвитку готельно-ресторанної справи / Д. М. Потьомкін // Держава та регіони. Серія : Економіка та підприємництво. - 2017. - № 3. - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drep_2017_3_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського