Наукова періодика України | Держава та регіони | ||
Савченко Т. В. Дослідження особливостей споживання та виробництва хлібобулочних виробів в Україні / Т. В. Савченко // Держава та регіони. Серія : Економіка та підприємництво. - 2014. - № 5. - С. 111-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drep_2014_5_22 Розглянуто стан виробництва та споживання хлібобулочних виробів в Україні. Визначено основні фактори зменшення споживання хлібобулочних виробів: цінові детермінанти (відносне подорожчання хлібобулочних виробів через вищі темпи зростання цін на них у порівнянні з іншими продуктами харчування - ефект заміщення) та нецінові (скорочення населення, зростання його доходів, пропаганда здорового способу життя). Установлено необхідність державної підтримки для більшості хлібопекарських підприємств, для подальшого розвитку підприємств вкрай важлива законодавча підтримка. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Савченко Т. В. Дослідження особливостей споживання та виробництва хлібобулочних виробів в Україні / Т. В. Савченко // Держава та регіони. Серія : Економіка та підприємництво. - 2014. - № 5. - С. 111-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drep_2014_5_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |