Наукова періодика України | Держава та регіони | ||
Пуліна Т. В. Визначення потенціалу кластеризації харчової промисловості Запорізького регіону / Т. В. Пуліна // Держава та регіони. Сер. : Економіка та підприємництво. - 2013. - № 5. - С. 38-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drep_2013_5_9 Розглянуто можливості створення кластерних об'єднань підприємств у підгалузях харчової промисловості Запорізького регіону шляхом визначення потенціалу кластеризації. За результатами оцінювання потенціалу кластеризації харчової промисловості Запорізького регіону визначено 4 підгалузі, в яких можливе створення кластерів. Доведено необхідність створення кластерів у хлібопекарській та молочній підгалузях харчової промисловості Запорізького регіону. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пуліна Т. В. Визначення потенціалу кластеризації харчової промисловості Запорізького регіону / Т. В. Пуліна // Держава та регіони. Сер. : Економіка та підприємництво. - 2013. - № 5. - С. 38-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drep_2013_5_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |