Наукова періодика України | Буковинський медичний вісник | ||
Патрабой В. В. Протимікробні засоби в продуктах харчування – нова загроза формуванню антибіотикорезистентності мікроорганізмів / В. В. Патрабой, Д. В. Ротар // Буковинський медичний вісник. - 2014. - Т. 18, № 4. - С. 233-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bumv_2014_18_4_60 Обговорено основні напрямки використання протимікробних засобів у харчовій промисловості та наслідки формування антибіотикорезистентного резервуару мікроорганізмів для системи охорони здоров'я. Основний наголос зроблено на відмінностях у контролі за використанням антибіотиків у тваринництві в Європейському Союзі, США та Україні, а також якістю інформування служб охорони здоров'я про виявлення резистентних штамів мікрорганізмів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Патрабой В. В. Протимікробні засоби в продуктах харчування – нова загроза формуванню антибіотикорезистентності мікроорганізмів / В. В. Патрабой, Д. В. Ротар // Буковинський медичний вісник. - 2014. - Т. 18, № 4. - С. 233-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bumv_2014_18_4_60. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |